Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Yalova Şubesi’nin oluşturduğu karma tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. 29-31 Temmuz 2016 tarihleri arasında Konya’da Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Genel Merkezi tarafından düzenlenecek turnuvada yer alacak Yalova karması haftanın 3 günü yaptığı antrenmanlarla iddialı bir şekilde hazırlık yapıyor.
Yapılan 3 ayaklı elemelerde 280 sporcu arasından bu rakam 20’ye indirilirken, Konya’daki elemeler katılacak 12 sporcu  için ince eleyip sık dokuyor en iyi ekibi oluşturmaya çalışıyor.
20 kişilik kafilede ise Doğuşspor’dan Muhammet, Mert ve Emre, Acarspor’dan Çağatay, Şahin ve Nizamettin, Yalovagücü’nden Oğuzhan, Sadık, Abdullah, Doğanspor’dan Yağız, Aybars ve Anıl, Polisgücü’nden Mert ve Gökhan, Gençlerbirliği’nden Murat ve Enes, Trabzongücü’nden Emre, Taşköprüspor’dan Mert, Çiftlikköy Belediyespor’dan Selim, Güneşspor’dan Kerem yer alıyor. 
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Yalova Şubesi Başkanı Mütahir Özliman,” TÜFAD Yalova Karması çalışmalarını en iyi şekilde sürdürüyor. Bizlere destek olan kulüplerimize teşekkür ediyorum. Teknik ekibimizin çalışmaları gözlemleri sonunda Yalova karması son şeklini alarak ilimizi en iyi şekilde temsil edecektir. Bu karmada benimle birlikte çalışan karmalardan sorumlu yöneticilerimiz Sami Bahçekapılı ve Bülent Söyler’e, teknik ekipte yer alan Yalçın Önem ve Mahmut Kahveci’ye de teşekkür ediyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim