Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Yalova Şubesi karması, Konya’da katılacağı turnuva için bu şehre hareket etti. Türkiye genelinde 2004 doğumlu  50 bin civarındaki minik kramponun yer alacağı turnuva 29-31 Temmuz 2016 tarihlerinde düzenlenecek.
Yalova kafilesinde TÜFAD Yalova Şubesi Başkan Mütahir Özliman’ın yanı sıra kafile başkanlığını Sami Bahçekapılı üstlenecek. Antrenör olarak ise Mahmut Kahveci ve Yalçın Önem görev yapacak. TÜFAD Yalova Şubesi karmasında Doğuşspor’dan Emre Çelik, Güneşspor’dan Kerem Erden, Yalovagücü’nden Oğuzhan Özten ve Sadık Satılmış, Acarspor’dan Nizamettin Aslan, Kemal Şahin Hışır ve Çağatay Tütüncü, Taşköprüspor’dan Mert Akoğlu, Polisgücü’nden Mert İldem, Gençlerbirliği2nden Murat Gül ve Enescan Zengin, Doğuşspor’dan Mert Aydoğan bulunuyor. 
TÜFAD Yalova Şubesi karması kafile başkanı Sami Bahçekapılı,” Çocuklarımız iyi bir hazırlık döneminden geçti. 2 hazırlık maçı oynadık. Konya’da iyi işler yapmak istiyoruz. Çocuklarımızın hepsi çok kaliteli oyuncular. Tüm Türkiye’nin takip edeceği bu turnuvada başarılı olacaklar” dedi. 
Editör: TE Bilişim