Çekya’nın Hodonin kentinde düzenlenen “Çekya Gençler ve Yıldızlar Açık Turnuvası” tüm hızıyla sürüyor. Yalova Belediyespor’un başarılı raketleri Tugay Yılmaz, Umut Emre Başsan ve Bilal Selim Tok mücadele ettikleri genç erkekler kategorisinde ikinci tura yükseldi. Bayanlarda ise Özge Yılmaz ve Gülpembe Özkaya Ana Tablo 2.tura yükseldiler.
Tugay Yılmaz, 1.turda Karadağlı Radoviç´i 4-3 yenerken sonraki rakibi Polonyalı Grela oldu. Umut Emre Başsan ise ilk turda Sırp Tepiç´i 4-3’le geçerken, 2.turda Litvanyalı Stankeicius ile karşılaşacak.
Bilal Selim Tok, 1.turda Slovak Orac´ı 4-0 yendi, 2.turda Kanadalı Hazin üçüncü tur mücadelesi verecek.
Çekya Gençler ve Yıldızlar Açık Turnuvasında 53 ülkeden 210´u erkek, 176´sı bayan olmak üzere 386 sporcunun mücadele ediyor. Ülkemizi ise Genç Erkeklerde,Yalova Belediye Spor´dan  Umut Emre Başsan, Tugay Yılmaz, Bilal Selim, Genç Bayanlarda Kocasinan Belediye Spor´dan Özge Yılmaz, Çorum Gençlik´ten Merve Nur Öztürk, Fenerbahçe´den Gülpembe Özkaya, Yıldız Erkeklerde Yalova Belediye Spor´dan Yücel Ocak, Zonguldak Özel İdare Yolspor´dan Özgür Yılmaz, Yıldız Bayanlarda ise İstanbul BBSK´dan Feyza Demir, 1955 Batman Spor´dan Şükran Cangir temsil ediyor.

Editör: TE Bilişim