Transfer çalışmalarını sürdüren Türkiye Kadınlar Basketbol Ligindeki temsilcimiz Yalova VİP, iç transferde Tuğba Battal ile yeniden anlaştı. Daha önce Banu Yıllar ve İrem Beriş’e imza attıran Yalova ekibi Battal’ı da yuvada tuttu.
Geçen sezon İzmit Belediyespor’dan transfer edilen 1994 doğumlu ve 1.80 boyundaki kısa ve uzun forvet oynayan oyuncu, Yalova VİP ile 35 maça çıkarken, 13.44 dakika süre aldı. Battal bu süre zarfında 1.77 sayı ve 2.71 ribaunt istatistikleri yakaladı. Aynı anda Korfbol Milli takımının da formasını giyen Tuğba Battal, 2017-2018 sezonunda Yalova VİP forması giyemeye devam edecek.
Genç oyuncu Erengazispor’da spor yaşantısına başlarken, FESA’nın ardından Fenerbahçe’nin altyapısına katıldı. Ardından Asistanbul, Kocaelispor ve İzmit Belediyespor formalarını terlettikten sonra Yalova VİP’e transfer oldu.
Yalova VİP Başkanı Murat Yapıcı,” Geçen sezon kadromuzda yer alan Tuğba Battal ile yeniden anlaşma sağladık. Aynı anda Korfbol Milli takımının da yer alan oyuncumuza gelecek sezon için başarılar diliyorum. Bu anlaşmanın iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim