Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş, yeni sezon için hedeflerinin 3. Lig olduğunu ve hem şehre hem de takıma buna uygun isimleri kadrolarına kattıklarını söyledi. Kimsenin Altınova Belediyespor’dan büyük olmadığını dile getiren Güneş, ayrılan oyuncuların hepsinin kendi istekleri doğrultusunda olduğunu yalnızca Ahmet Ceran ve Oğulcan Aktaş’ın inisiyatifleri dışında Yozgatspor’la anlaştıklarını açıkladı.
Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Abdurrahman Güneş, 2 kaliteli isimle daha anlaşacakları ve 27 Temmuzda da topbaşı yapacaklarını ifade etti.
“Hem BAL’ı bilen hem de şehre uyacak isimlerle anlaştık”
Altınova Belediyespor Sportif Direktörü Abdurrahman Güneş,” Bu sezon için hem şehre hem de futbola uygun isimleri transfer ettik. İyi bir kadro kurduk. Yeni oyuncularımızın hepsinin kalitesi ortada ve ligi bilen isimlerden oluşuyor. Bunu lig başladığında herkes görecek. Yönetim ile çok uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Yönetim kurulumuza da ellerinden gelen tüm gayreti gösterdikleri için çok teşekkür ediyorum. Amacımız 3. Lige yükselmek. Tek arzumuz bu. Bunun için bütçemiz dahilinde en iyi isimleri transfer ettik. Geçen sezon kadromuzda bulunan ve ayrılan isimlerle de biz anlaşmak istemedik. Hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyoruz. Bu yıl Altınova Belediyespor’un yılı olacak inşallah” dedi.
“Her takımın destekçisiyiz”
Yalova’da ki tüm takımların destekçisi olduklarını belirten Güneş,” Biz Altınova Belediyespor olarak her takımın destekçisiyiz. Yalovaspor’un hem de BAL’da mücadele edecek Kadıköyspor ve diğerlerinin yanındayız onlarda bizim takımımız. İşbirliği yapmaya fikir alışverişi bulunmaya da hazırız” diyerek sözlerini tamamladı. 

Editör: TE Bilişim