Yalova’nın başarılı paralimpik sporcularından Turan Mutlu’ya Milli davet geldi.  15 – 29  Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya’nın Kemer ilçesinde  yapılacak olan kampa katılacak Mutlu, 2016 Rio Paralimpik oyunları için vize arayacak. 
Engelliler Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek sporculardan olmayı hedefleyen Mutlu; ” Rakiplerimle aramda  2 puanlık farkı kapatmayı hedefliyorum,  Ulusal ve Uluslar arası şampiyonalarda madalyalar kazanacağım inancındayım .Engelliler Avrupa Şampiyonası sonuçlarına göre derece alan sporcular Şampiyona  değerlendirmelere ile Paralimpik Olimpiyatlar oyunları için Uluslararası Paralimpik Komitesi (IPC) ‘den kota alacaklar. En büyük hedefinin bu kota olduğunu belirtip inşallah Okçuluk branşında da ülkemi Paralimpik Olimpiyatlarında temsil etme imkanı bulacağım” dedi. 
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Halter branşında büyük başarılara imza atan milli sporcumuz Turan Mutlu’ nun Okçulukta da Milli Takıma çağrılmış olmasıyla gurur duyuyoruz. Milli takım kampı sonrasında  Engelliler Avrupa Şampiyonası ve Paralimpik Olimpiyatlarında ülkemizi   başarıyla temsil edeceğine inancımız tam. Milli takım kampında ve şampiyonlarda Turan Mutlu’ya başarılar diliyorum” dedi.
Editör: TE Bilişim