Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu’nun düzenlediği Şehit Demet Sezen Minikler, Yıldızlar ve Gençler Türkiye Şampiyonası’nda Yalovalı sporcu Türkan Albeni bronz madalya kazandı. 5-6 Kasım 2016 tarihleri arasında Ankara Ulus Atatürk Spor Salonu Dart Salonu’nda yapılan şampiyonada 534 Minik Yıldız ve Genç sporcu katılırken, ilimizi ise Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü’nden 3 sporcu temsil etti. 
2 gün süren müsabakaların ardından Türkan Albeni, yıldız kızlar kategorisinde üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.
Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü  dart antrenörü Ahmet Aydın: “Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü olarak dart branşında ilk madalyayı kazanmanın gururunu yaşıyoruz yoğun antrenmanlar ile hazırlandığımız şampiyondan emeklerimiz karşılığı aldık çok şükür inşallah Aralık ayında yapılacak Kulüpler arası Türkiye Şampiyonasından da madalya ile döneceğiz” dedi.
Türkan Albeni ve antrenör Ahmet Aydın’ı kutlayan kulüp başkanı Gencer İlhan, “ Kısa sürede dart branşında madalya kazandırmak bizleri sevindirdi. Madalyaların devamının geleceğini umuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: TE Bilişim