Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Tuzlaspor, kamp için Termal’i seçen takımlardan oldu. 7 Eylül’de başlayacak lig öncesinde hazırlık kampı için 14 Temmuz’da Yalova’ya gelen Mavi Beyazlı ekip 27 Temmuz’da Termal’den ayrılacak.
Termal Dinana Otel’de kalan İstanbul ekibinde Teknik Direktör Zafer Yiğit, 13 günlük kamp döneminde futbolcularını daha iyi tanıma fırsatı bulduğunu, 2. Kamp dönemi öncesinde takımında görmek istediği oyuncuları da belirlemiş olacağını dile getirdi.
3. Lig 1. Grup ekiplerinden Tuzlaspor, Termal’de Zafer Yiğit nezaretinde sabah ve akşam olarak günde çift antrenman yapıyor. Her geçen gün tempo artırarak lige hazırlanan İstanbul ekibi sıcak havaya rağmen güç depoluyor.
Termal Belediyespor’a ait tesislerde antrenman yapan Mavi Beyazlı ekip 29 kişilik kadrosuyla çalışırken, Termal kampı sonrası bu sayı 25’e düşecek.
“Futbolcuların Sudüşen Keyfi”
Termal’de yorucu bir kamp dönemi geçiren Tuzlasporlu futbolcular, yorgunluklarını Sudüşen Şelalesinde attılar.  Sudüşen Şelalesi’nin soğuk sularına kendilerini bırakan kramponlar doyasıya eğlendiler. Yalova’dan ayrılacak olan ekip daha sonra Bolu’da kampa girecek.
Editör: TE Bilişim