Yalova’da hafta sonunda start alan U-11 Futbol Şenliğinde oynan 16 maçla birlikte ilk iki hafta geride kaldı. Karşılaşmalar sonrasında aldıkları farklı galibiyetlerle Bahçelievlerspor, Doğanspor, Altınova Belediyespor, Acarspor, Polisgücü takımları dikkat çektiler.
A Grubunun ilk haftasında Tuğrul Şener Stadyumunda oynanan maçlar kapsamında Doğuşspor rakibi Yeşilovaspor’u 4-1’le geçerken,  Gençlerbirliği ise Teşvikiye Belediyespor engelini 3-1 aştı. Doğanspor ise deplasmanda Atakentspor’u 9-1 gibi farklı skorla yendi. Çiftlikköy’ün ligden çekilmesiyle Kartalspor maçını oynayamadı. İkinci hafta maçlarında sezona farklı galibiyetle başlayan Doğanspor’un kurbanı ise Gençlerbirliği oldu ve sahadan 5-3’lük galibiyetle ayrıldı.  Tam 9 golün atıldığı maçta ise Teşvikiye Belediyespor rakibi Doğuşspor’a 5-4 boyun eğdi. Acarspor ise Kartalspor’u 7-0 mağlup etti.
B Grubunun ilk haftasına Bayram Biçer Doğuş Spor Tesisleri ev sahipliği yaparken Bahçelievlerspor konuğu olduğu Marmarspor’u bozguna uğratarak 9-0 yendi. Yalovagücü rakibi Esnafspor’u 3-1, Hersekspor ise ağırladığı Polisgücü’ne 5-0 mağlup oldu. Demirspor ise rakibi Altınova Belediyespor’a 7-1’lik skorla boyun eğdi.
İkinci hafta maçlarında ise lige dolu dizgin başlayan Bahçelievler’in bu seferki kurbanı Hersekspor olurken rakibini 11-0 yendi. Altınova Belediyespor zorlandığı maçta Paşakentspor engelini 2-1’le geçerken, Demirspor konuğu olduğu Esnafspor’u 4-2 yenerek galibiyetle tanıştı. Polisgücü-Yalovagücü maçında ise ev sahibi ekip 5-1’lik skorla güldü.
U-11 Futbol Şenliğinde üçüncü ve dördüncü hafta maçları 10-11 Haziran 2017 tarihleri arasında oynanacak.

Editör: TE Bilişim