Yalova U-11 Ligi A ve B Gruplarında üçüncü ve dördüncü haftalar geride kalırken, minik kramponlar ağabeylerine taş çıkarttı. Geride kalan 2 haftada müsabakalara Tuğrul Şener Stadyumunda ve Bayram Biçer Doğuşspor Tesisleri ev sahipliği yaptı.
A Grubunun 3. hafta maçları kapsamında Doğuşspor Tesislerinde oynanan  müsabakalarda Yeşilovaspor evinde Gençlerbirliği’ne 3-0 boyun eğerken, Doğanspor ise rakibi Kartalspor’u gol yağmuruna tutarak 16-0 galip geldi. Teşvikiye Belediyespor ise Atakentspor engelini 8-0’la geçti. B Grubunda ise Tuğrul Şener Stadyumunda oynanan müsabakalarda Paşakentspor evinde Esnafspor’a 2-1 boyun eğerken, Yalovagücü ise Bahçelievlerspor’a 4-2 yenildi. Polisgücü deplasmanda Demirspor’u 3-1’le geçerken, Hersekspor ise Marmaraspor’a 2-0 boyun eğdi.
4. hafta maçlarında ise A Grubunda Tuğrul Şener Stadyumdaki karşılaşmalarda Atakentspor rakibi Yeşilovaspor’a 3-2 yenilirken, gol düellosuna sahne olan maçta Acarspor dolu dizgin ilerleyen Doğanspor’a 7-5 mağlup oldu. Teşvikiye Belediyespor deplasmanda Kartalspor’u 11-0’la geçerken, B Grubu maçında Esnafspor ise Altınova Belediyespor’a 5-1 yenildi.
Bayram Biçer Doğuşspor Tesislerindeki B Grubu maçlarında şampiyonluk adaylarından Doğuşspor konuğu olduğu Gençlerbirliği’ni 7-2 ile geçerken, Yalovagücü ise Marmaraspor engelini bulduğu tek golle aştı.
Bahçelievlerspor ise Demirspor’a takılarak 2-2 berabere kalırken, Polisgücü’de Paşakentspor’u ilk yarısı 2-2 biten maçı 4-2 kazandı.

Editör: TE Bilişim