2016-2017 sezonunun son kupaları sahiplerini buldu. 18 hafta boyunca Amatör Saha 1, Tuğrul Şener Stadyumu ve Bayram Biçer Doğuş Spor Tesislerinde oynanan maçlarda minik kramponlar hünerlerini sergiledi.
Son hafta maçlarının ardından A Grubunda topladığı 40 puanla Doğuşspor birinci olurken, 31 puanlı Doğanspor ise ikinci oldu. Büyük çekişmeye sahne olan B Grubunda ise Altınova Belediyespor 37 puanla şampiyonluğu kazanırken, onu 37 puanla Polisgücü ikinci oldu.
Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Vekili Sultan Eyüboğlu ve Futbol İl Temsilcisi Hakan Toraman takdim etti.
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Vekili Sultan Eyüboğlu,” U11 Ligi A Grubu 1.si Doğuşspor,2.si Doğanspor, B Grubu 1.si Altınova Belediyespor, 2.si Polisgücü kulübüne manevi değeri paha biçilemez kupalarını takdim edip, minik futbolcularımıza ; kazanmak için büyükler gibi yan yollara sapmayan, saf , tertemiz hallerini tüm futbol hayatlarına taşımaları temennisi ile başarılar diliyorum. 2016-2017 Yalova Amatör Futbol Sezonunu 24.07.2017 saat 21:00 itibari ile noktaladık” dedi. 

Editör: TE Bilişim