2017-2018 sezonunda U-13 Ligi için geri sayım başladı. Yalova ASKF Binasında yapılan kura çekimi ile birlikte takımlar gruplarını ve fikstür çekimini gerçekleşti. Futbol İl Temsilcisi Sultan Eyüboğlu’nun yanı sıra kura çekimini 19 takımın temsilcileri katıldı. Bu sezon 3 grupta oynanacak U-13 Ligi 17-18 Mart 2018 tarihleri arasında oynanacak maçlarla start alacak.
U-13 Liginin A Grubunda Çınarcık Belediyespor, Gençlerbirliği, Esnafspor, Kadıköyspor, Doğuşspor ve Yalova Yıldızlar Spor Kulübü, B Grubunda Esenköyspor, Altınova Belediyespor, Armutlu Belediyespor, Bahçelievlerspor, Çiftlikköy Belediyespor ve Yeşilovaspor, C Grubunda ise Doğanspor, Demirspor, Yalovagücü, Yalovaspor, Kaytazdere Belediyespor, Hersekspor ve Acarspor şampiyonluk mücadelesi verecek.
Futbol İl Temsilcisi Sultan Eyüboğlu,”2017-18 Yalova Amatör Futbol U13 Liginde mücadele edecek 19 kulübümüze ve oyuncularımıza başarılar dilerim. Ķura çekimine mazeret nedeni ile katılmayacaklarını nezaket gösterip ileten kulüplerimize ve bizzat katılarak bizleri mutlu eden kulüplerimize teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim