54 ilden 96 takımın katılımı ile gerçekleşecek 1. kademe maçları; Tekirdağ, Bilecik, Sakarya, Yalova, Çanakkale, Eskişehir, Muğla, Manisa, Burdur, Nevşehir, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Kırşehir, Erzurum, Giresun ve Kastamonu grup merkezlerinde oynanacak.

Yalova’ya 2 İstanbul takımı, 2 Bursa takımı, Sakarya ve Eskişehir’den gelen takımlar mücadele edecekler.

Birinci Kademe müsabakalarına katılan her takımımıza Federasyonumuzca 1.000 TL tutarında  katkı payı verilecektir.Müsabakalara gelmeyen, müsabakaları tamamlanmadan grup merkezinden ayrılan, sahte sporcu oynattığı tespit edilen, anlaşmalı müsabaka yapıldığı TFF’ce tespit edilen ve müsabakalarda olay çıkartan takımlara katkı payları ödenmeyecektir. Üç gün tek devreli lig ve puan usulüne göre oynanacak müsabakalar sonunda (A ve B) gruplarında birinci olacak iki takım ertesi gün eleme usulüne göre bir müsabaka oynayacaklar ve müsabakanın normal süresinin beraberlikle bitmesi halinde müsabaka 10’ar dakikalık iki devre halinde uzatılacak uzatma süresinde de beraberlik bozulmazsa penaltı atışları ile kazanan takım belirlenecektir.

“Acarspor Bilecik grubunda”

2011-2012 Futbol sezonunda U-14 yaş kategorisinde Yalova şampiyonu olan Acarspor ise U-14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçları için Bilecik’te mücadele edecek. A Grubu lideri Yalovaspor’u 5. Dakikada Ömer ve 46. Dakikada Recep Tan’ın attığı gollerle 2-1 mağlup eden Sar Lacivertli ekip kupasını ASKF İl Başkanı Harun Keser’in elinden almıştı. Amatör Saha 2’de oynanan müsabaka öncesinde Yalovasporlu futbolcular Acarspor teknik yönetimine çiçek vererek jestte bulunması ise taraftarlardan büyük beğenisini kazanmıştı.

Acarspor U-14 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe maçları için Bilecik’te 2 Kalebet İstanbul, 2 Kocaeli ve Sakarya takımıyla mücadele edecek.

 

Editör: TE Bilişim