2017-2018 sezonu içerisinde oynanacak olan U-15 ve U-17 liglerinin kura çekimi yapılırken fikstürü de belirlendi.
Bu sezon U-15 liginde 10 takım tek grup galinde şampiyonluk mücadelesi verecek. U-17 liginde ise 12 takım 6’şarlı olarak A ve B Gruplarında mücadele edecekler. U-17 liginde ilk iki sırayı alan takımlar play-off oynayacaklar.  Her iki ligde de şampiyon olan takımlar ilimizi Türkiye Şampiyonalarında temsil edecek.
20-21 Ocak 2018 tarihlerinde start alacak U-15 liginde Atakentspor, Esenköyspor, Gençlerbirliği, Yalovaspor, Çiftlikköy Belediyespor, Doğuşspor, Altınova Belediyespor, Yalovagücü, Taşköprüspor, Doğanspor mücadele edecek.
3-4 Şubat 2018 tarihlerinde başlayacak U-17 Liginin A Grubunda Esenköyspor, Kadıköyspor, Çalıca Gençlik, Yalovagücü, Paşakentspor ve Çiftlikköy Belediyespor, B Grubunda ise Acarspor, Yeşilovaspor, Altınova Belediyespor, Coşkunspor, Doğuşspor ve Doğanspor yer alıyor.
Futbol İl Temsilcisi Vekili Sultan Eyüboğlu,” Futbol İl Tertip Komitesi’nin talebi ve Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul’un kulüplerimize yaptığı toplantı çağrısı gereğince U-15 ve U-17 liglerinin kura çekimini gerçekleştirdik. U-15 ve U17 liglerinde mücadele edecek kulüp ve oyuncularımıza başarılar dilerim” dedi.

Editör: TE Bilişim