Daha önce U-17 Türkiye Şampiyonası 1. Kademe ve U-19 Türkiye Şampiyonası finallerine ev sahipliği yapan Yalova bir organizasyona da ha ev sahipliği yapacak.2011-2012 futbol sezonu U-16 Türkiye Şampiyonası’nda çeyrek finale kalan 8 takımdan 4’ü, Yalova grup merkezinde mücadele edecek.

4 takımın katılacağı ve tek devreli lig usulüne göre gerçekleştirilecek çeyrek final müsabakalarını zirvede kapayacak takım, yarı finallere adını yazdıracak. U-16 Türkiye Şampiyonası Yalova grubunda İstanbul’dan Kasımpaşaspor, Bursa’dan İnegölspor, Kocaeli’nden Karamürsel İdmanocağı ve Manisa’dan Salihlispor yer alıyor. 21-23 Haziran tarihleri arasındaki organizasyonun maçları, Ahmet Saraç Sahası’nda oynanacak. Çeyrek final müsabakaları için teknik toplantı 19 Haziran Salı günü Yalova GHSİM Gençlik Merkezi Toplantı Salonu’nda yapılacak. Toplantının, saat 15.00’te başlayacağı öğrenildi.

U-16 Türkiye Şampiyonası 2. Kademe müsabakalarının Yalova’ya verilmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz, “Geçtiğimiz günlerde U-19 Türkiye Şampiyonası final müsabakalarına ev sahipliği yaptık. Şimdi ise U-16 Türkiye Şampiyonası çeyrek final karşılaşmaları ilimizde düzenlenecek. Karşılaşmaların Yalova’da oynanacak olmasından dolayı mutluyuz. Güzel bir organizasyon olacak” dedi.

Editör: TE Bilişim