14 Nisan Cumartesi günü Ahmet Saraç sahasında saat 16:00’da U-16 Liginin kralının kim olacağı belirlenecek. Geçtiğimiz hafta sonunda oynanan müsabakalarla U-16 Ligi A ve B Grubunda maçlar sona ererken A Grubunu Yalovaspor, B Grubunu ise Acarspor tamamladı. 10 haftalık maratonda U-16 Ligi A heyecan son haftaya kadar sürerken Esnafspor ile Yalovaspor arasındaki çekişmeyi Yeşil Kırmızılı ekip Yalovaspor kazandı. U-16 Ligi B Grubunda ise Acarspor haftalar öncesinde grupta şampiyonluğunu ilan ederken en yakın rakibine 9 puan fark attı.

Gruplarını lider tamamlayan Yalovaspor ile Acarspor takımları Yalova şampiyonluğu için 14 Nisan Cumartesi günü Ahmet Saraç sahasında saat 16:00’da karşı karşıya gelecekler. Temposu yüksek geçecek mücadelede İlhan Akşakar baş hakem olarak görev alırken Akşakar’ın yardımcılıklarını Gürsel Çakal ve İrfan Demir yapacak.

10 haftalık maratonda U-16 Ligi A Grubunda Yalovaspor 9 galibiyet alırken, tek beraberliğini geçtiğimiz hafta sonunda Esnafspor ile 1-1 berabere kalarak alırken rakip fileleri 50 kez havalandırmasına karşın kendi kalesinde 6 gol görerek topladığı 28 puanla grubunu şampiyon olarak tamamladı.

U-16 Ligi B Grubunda ise 10 haftalık maratonda Acarspor 9 galibiyet, 1 beraberlik alırken rakip fileleri 52 kez havalandırmasına karşın kendi kalesinde 6 gol görerek topladığı 28 puanla en yakın rakibine 9 puan farkla şampiyonluğunu ilan etti.

 

Editör: TE Bilişim