Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, U-17 Türkiye Şampiyonası’na ilimizin ev sahipliğini yapacağını açıkladı. Erbul geçtiğimiz günlerde Yalova Group Yönetim Kurulu Başkanı Orbay Tuna ile birlikte, TASKK Genel Başkanı ve TFF İcra ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez’i ziyaret etmiş ve Türkiye Şampiyonası final sözü almıştı.
29-30 Nisan tarihleri arasında Yalova’da oynanacak U-17 Türkiye Şampiyonası finallerinde ise, Malatya grubundan gelen Adana ekibi Yüksel Gençlik, Bilecik grubundan İstanbul Bağlarbaşıspor, Balıkesir grubundan İstanbul Altınovaspor ve Rize grubunu ilk sırada bitiren Trabzon temsilcisi Hekimoğlu Doğanspor mücadele edecek.
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul,” U-17 Türkiye Şampiyonası finali 29-30 NİSAN 2017 tarihlerinde Yalova'mızda oynanacak.  Adana, Trabzon ve 2 İstanbul Kulübümüzün katılacağı Finallerin ilimizde olacak olması bizleri gururlandırdı. Bizlere her daim destek olan TASKK Genel Başkanı, TFF İcra ve Yönetim Kurulu Üyesi Genel Başkanımız Ali Düşmez'e teşekkür ediyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim