14 haftalık maratonun ardından mutlu sona ulaşan Doğanspor’a şampiyonluk kupasını Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman verdi.

Tuğrul Şener Stadında oynanan Yalova U-19 Ligi B Grubu’nun 14. Haftasında Doğanspor ile Doğuşspor karşı karşıya geldi. Maça atak başlayan Sarı Kırmızılılar 17’de Gökhan ile 1-0 öne geçtiler. Yediği gol sonrasında toparlanan konuk Doğuşspor 21’de Emrah’ın attığı golle cevap verirken skora 1-1’lik dengeyi getirdi.  Kalesinde gördüğü gol sonrasında çabuk toparlanan Doğanspor 28’de Ali’nin golüyle 2-1 öne geçmeyi başardı.

İlk yarının sonlarına doğru Doğanspor’un başarılı defans oyuncusu Hasan 42 ve 44. Dakikalarda peş peşe attığı gollerle takımını 4-1 öne geçirdi ve ilk yarının skorunu tayin etti. Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına da Doğanspor fırtına gibi başladı. Maçta gol perdesini açan Gökhan hattrick yaparak 63 ve 69. Dakikada attığı gollerle takımını 6-1 öne geçirmeyi başardı. Oyuna tutunmaya çalışan Doğuşspor 79’da Oktay’ın attığı golle farkı 4’e indirirken skoru 6-2’ye taşıdı. Maçta son sözü Doğanspor’un yıldız oyuncusu Gökhan söyledi ve 84’de attığı şık golle skoru 7-2’ye getirdi ve şampiyonluğunu galibiyet ile pekiştirdi.

Maç sonunda ise Sarı Kırmızılı ekibe şampiyonluk kupasını Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman verirken, Tertip Komitesi Başkanı ve Futbol İl Temsilcisi Hamdi Yılmaz ise oyuncuları tebrik etti.

 

U-19

Stat: Tuğrul Şener Stadı

Hakemler: Yusuf İğde***, Mehmet Yıldız***, Batuhan Akkuş***

Doğanspor: K. Orbay***(Süha***), Rıza***, Latif***, Sezer***, Hasan***(Ferhat***), Özcan***(Tarık***), Ali***, Memet***, Emre***, Gökhan***, İsmail***

Doğuşspor: Görkem **, Cemre**, Hüseyin**, Umut**(Mustafa Can**), Sezer**, Oğuz**, Batuhan**, Uğur**(Ömer**), Oktay**, Hüseyin Korkmaz**(Ali**)

Goller: Dk.17 Gökhan 1-0, Dk. 21 Emrah 1-1, Dk.28 Ali 2-1, Dk. 42-44 Hasan 4-1, Dk.63-69 Gökhan 6-1, Dk. 79 Oktay 6-2, Dk. 84 Gökhan 7-2

Editör: TE Bilişim