Yalova Belediyesi Umut Merkezleri bünyesinde bayanlara yönelik spor faaliyetleri haftanın 5 günü yapılmak üzere start aldı. Pilates ve Aerobik olmak üzere iki ayrı gurupta gerçekleşen etkinliğe katılmak isteyen bayanlar Bahçelievler Mahallesi Umut Merkezi’ne müracaat edebilirler. 
Günlük hayatın hareketsizliğinden kurtulmak,  kas iskelet sistemini kuvvetlendirebilmek için haftanın 5 günü günde 4 seans olmak üzere pilates ve aerobik kursları Umut Merkezi spor öğretmenleri eşliğinde devam edecek. 
“Çağımızın en büyük rahatsızlığı olan obezite hastalığına alınacak en iyi önlem spordur” diyen Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner; “Sporu hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline getirmeliyiz. Sağlıklı bir yaşam için bayanlarımıza yönelik olarak Umut Merkezlerimizin içerisinde pilates ve aerobik kurlarımızı yeniden başlattık. Katılmak isteyen bayanlarımız Bahçelievler Mahallesi Umut Merkezimize müracaat ederek kayıtlarını yaptırabilirler. Birçok branşta düzenlenen kurslarla faaliyetini sürdüren Umut Merkezlerimizde bayanlarımızdan gelen talepler doğrultusunda yeni kursları da faaliyete sokmaya devem edeceğiz” diye konuştu. 
Editör: TE Bilişim