9 Mayıs 2017’de start alan Yalova Üniversitesi Bahar Spor Şenlikleri kapsamında Futbol, Voleybol ve Sokak Basketbolu Turnuvaları yapılan final müsabakalarının ardından sona erdi. Yalova Üniversitesi Açık ve Kapalı Spor Salonu tesislerinde Fakülteler ve MYO’lar arasında oynanan futbol turnuvasına 30 takım, Basketbol ve Voleybol turnuvasına 16 şar takım katıldı. 
Oynanan final maçlarının ardından Futbolda ‘’Şampiyonlar Ligi’’,  Basketbolda ‘’Komutan Logar’’, Voleybolda ise ‘’İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’’ turnuvanın şampiyonu oldu. Futbol turnuvasının 2.si ‘’Köleler’’ olurken 3. takım ‘’Koz Maça’’, Basketbolda 2.  olan takım ‘’ULM’’ olurken 3. ‘’Bostan Çelik’’, Voleybolda ise 2. ‘’Yalova Meslek Yüksekokulu’’ 3. takım ise ‘’Mühendislik Fakültesi’’ oldu. Takımlara kupa ve madalyalarını Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan Vekili Yalçın Tokay verdi.
Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkan Vekili Yalçın Tokay, Bahar Şenlikleri Spor Turnuvalarında mücadele eden tüm takımlara  ve oyunculara  teşekkür ediyor dereceye girenleri tebrik etti.  

Editör: TE Bilişim