1877 Üvezpınarspor:1 Fıstıklı Gençlik:0
1.Amatör Küme A Grubunun açılış haftasında iki iddialı takım 1877 Üvezpınarspor ile Fıstıklı Gençlik kozlarını paylaştı. Termal İlçe sahasında oynanan maçı 9 kişi tamamlamasına karşın Yeşil Beyazlı Üvezpınar 1-0’lık skorla kazanmayı başardı. Termal ekibine 3 puanı armağan eden gol ise 20’de Eren Kaş’tan gelirken, Kerem Akan ve Berkay Akan ise gördükleri kırmızı kartla Gençlerbirliği maçında cezalı duruma düştü.
Taraftar desteğini arkasına alan 1877 Üvezpınarspor evinde oynadığı maça iyi başladı. Yeşil Beyazlılar 20. Dakikada geliştirdiği kontra atakta Eren Kaş’ın şık golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol ilk yarının da skorunu belirledi.
İkinci yarıya iki takımda etkili oldu. Dakikalar 55’i gösterdiğinde Üvezpınar’da Kerem Akan gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. Ev sahibi ekipte 70. Dakikada bu kez Berkay Akan kırmızı kart görürken 1877 Üvezpınarspor kalan bölümde 9 kişiyle mücadele etti.
Yaptığı transferlere adından sıkça söz ettiren Fıstıklı Gençlik ise eksik rakibi karşısında oyunun son bölümünde hakim olmasına karşın aradığı golü bir türlü bulamayınca Termal ekibi sahadan 1-0’lık galibiyet ve puanla ayrıldı.

 

 

Editör: TE Bilişim