Yalova’da temaslarda bulunan Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk, spora verdiği katkılardan ötürü Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret ederek plaket verdi. 
Uztürk’ün ziyareti sırasında Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Basketbol Teknik Kurul Başkanı İlhan Minar ve Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK) Başkanı Alpaslan Erkoç’ta kendisine eşlik etti.
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk,” Tesisleriniz milli takım kampları ve sporcu yetiştirmek için gerekli donanım sahip olduğunu, Bedensel Engelliler Bayan Basketbol U25  Milli Takım Kampına ev sahipliği yaptığınız için ve göstermiş olduğunuz ilgi alakaya teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. 
Ziyaretinden ötürü Uztürk’e teşekkür eden Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” Bedensel Engelliler Bayan Basketbol  Milli Takımını ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Federasyonun bundan sonraki Milli takım kamplarını Yalova’da ve tesislerinde yapmaya talibiz. Millilerimize Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diliyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim