Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün desteklemesiyle Altınova Vakıfbank İlkokulu masa tenisinde pilot okul olarak çalışmalara başladı. Vakıfbank İlkokulu Müdür Yardımcısı Cafer Ülker ve Masa Tenisi İl Temsilcisi Kürşat Emre Çandır, Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Projenin her zaman destekçisi olacaklarını belirten Yalova GHSM Müdürü  Metin Kaplan,” Fiziki altyapısını sağlayan Altınova Vakıfbank İlkokuluna malzeme ve teknik desteklerimizi sunacağız. Vakıfbank İlkokuluna bu amaçla antrenör  ve temel ekipman desteği sağladık. Merkez ilçemizle birlikte diğer ilçelerimiz de genç sporcular yetiştirme şartlarına sahip olacaklardır. Biz her öğrencimizi en az bir spor dalında yetiştirmek hedefindeyiz. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam edecektir” şeklinde konuştu.
“Pilot okul olmanın heyecanını yaşıyoruz”
Vakıfbank İlkokulu Müdür Yardımcısı Cafer Ülker,” Altınova İlçesi’nin merkez ilkokulu olarak, pilot okul olmanın heyecanı içerisindeyiz. Eğitimin en büyük desteğini spordan aldığını bilerek milli takıma sporcu göndermek istiyoruz. Desteklerinden dolayı  Spor Müdürümüz  Metin Kaplan`a teşekkür ediyorum” dedi.
Masa tenisi İl Temsilcisi Kürşat Emre Çandır, Yalova’nın masa tenisinde Türkiye çapında önemli başarılara imza attığına vurgu yaparak, iki kurum yöneticilerinin ortak çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

Editör: TE Bilişim