Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciğinin düzenlediği “Yalova Valilik Kupası” sona erdi. 90. Yıl Spor Salonunda yapılan müsabakalarda Yalova’nın yanı sıra Kocaeli, Bursa, İstanbul ve Çanakkale’den olmak üzere 143 sporcu mücadele etti.
Turnuvada A kategorisinde birinciliği Yalova’dan Şamil Aliyev ikinciliği Utku Birgül üçüncülüğü Azra Ece Koç alırken, B kategorisinde birinciliği Kocaeli’nden Süha Özel ikinciliği Yalova’dan Enes Gökmen Öztürk üçüncülüğü Kocaeli’nden Efe Berk Bayram'ın  elde etti.
Dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ertan Arabacı, Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat, Turnuva Gözlemcisi ve Ulusal Hakem Adnan Akalın takdim etti.
Satranç İl Temsilcisi Erkan Şat,” Başarılı bir şekilde turnuvamızı tamamladık. Bizlere destek veren Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’a ve personeline teşekkür ediyorum. Valilik kupasında dereceye giren sporcularımızı da tebrik ediyorum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim