2012-2013 sezonunda 50. kuruluş yıldönümünü kutlayacak olan Yeşil-Kırmızılı takımımızda yönetim kurulunun kulübe destek amaçlı geliştirdiği proje kapsamında, geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi günü kulüp binasında tanıtımı yapılan Vefa tişörtleri aynı günün akşamı Ramazan Şehrinde vatandaşlara da tanıtıldı.

“Hakhan’dan da Vefa’ya destek”

Vefa Salman ve Yalova’nın sevilen seslerinden Eşref’in destek verdiği Vefa tişörtlerine bir destekte Hakhan’dan da geldi. 28 Temmuz Cumartesi günü Ramazan Şehrinde konser veren Hakhan sahneye “Vefa” tişörtü ile çıktı.

Vefa tişörtleri projesi ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada ise, “Geçtiğimiz hafta sonu Cumartesi günü gündüz saatlerinde kulüpte tanıtım toplantısı yapılan Vefa projesiyle birlikte satışa çıkan ve yoğun bir ilgiyle karşılaşan tişörtlerimizin tanıtımını yapan Vefa Salman'ın girişimleriyle akşam saatlerinde iftar sonrası soluğu Ramazan Şehri (Feshane)'nde alan binlerce Yalovalı Vefa projesi ve tişörtleriyle tanıştı. Vefa Salman'ın Yalova halkına seslendiği tanıtım sırasında Genel Koordinatörümüz Kartal Tekin Hakhan'a tişört hediye etti. Yalova halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan bu seremonide Vefa Salman, Yalovaspor'un giderek yükselen bir çizgi yakaladığı ve sorunlarından hızla kurtulduğunu belirtirken, proje hakkında halkı bilgilendirdi. Genel Koordinatörümüz Kartal Tekin, Yeniden Doğuş yolculuğunda kendini bu işe adamış bir başkanımız ve yönetim kurulu olduğunu, sayın milletvekilleri ve belediye başkanımızın da Yalovaspor'un yeniden doğuş sürecinde gösterdikleri ilgi ve desteklerin kendilerine güç verdiğini, Türkiye'deki 81 vilayette yaşayan insanların takımlarına gönülden bağlı olmakla kalmayıp sahip çıktıklarını, Yalova halkından da Yalovaspor'a Vefa beklediklerini ve Yalovaspor'u özlenen başarılı günlere getirmek için Yalova halkının desteklerine ihtiyaç duyduklarını ve bu desteği görmek için de Vefa tişörtlerinden satın almalarını istediklerini belirtti. Sanatçı Hakhan şarkılarına devam ederken Ramazan şehrinde bulunan Yalova halkının Yalovaspor'a olan sevgilerini alkışlarla göstermeleri de ortaya harika görüntüler çıkardı” denildi.

Editör: TE Bilişim