Temsilcimiz Yalova Belediyesi’nin de yer aldığı Genç Erkekler Anadolu Şampiyonası’nda ilk günü Antalya Büyükşehir Belediye, Manisa Vestel, Trabzon Basketbol ve Antalya Kepez Belediye galibiyetle kapattı.

Yalova Belediyesi Genç Erkek takımı ilk gün grubun güçlü ekibi Manisa temsilcisi Manisa Vestel Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan 4 periyotta gülen taraf 2 sayı farkla 57-55 Manisa Vestel Spor Kulübü oldu.

Marmara Şampiyonu olarak ilimize büyük bir gurur yaşatan Yalova Belediyesi Kaçak İddaa Genç Erkek takımı grubun favori takımına 2 sayı farkla boyun eğmenin üzüntüsünü yaşıyor. Rakibiyle başa baş bir oyun sergileyen temsilcimiz karşılaşmayı 57-55 mağlup kapattı.

Yalova Belediyesi Genç Erkek takımı Genç Erkekler Anadolu Şampiyonası’nın ikinci gününde ev sahibi olma özelliğini taşıyan ancak ilk gün farklı mağlup olan Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Spor Kulübü ile karşılaşacak. Yalova Belediyesi Genç Erkek takımının Gaziantep Şehitkamil Belediyesi Spor Kulübü karşısında favori olarak gösteriliyor.

 

 

Editör: TE Bilişim