Yalova’da sıkı bir antrenman programı uygulayarak şampiyonaya hazırlanan Ahmet Ali Öztürk F Grubu 69 kilo Grekoromen’de, Nurettin Aras B Grubu 76 kilo Grekoromen’de Türkiye ve Yalova’yı temsil edecekler.

Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonası’na sıkı bir şekilde hazırlanan geçen yılın dünya ikincisi Kenan Bektaş ise antrenmanda sakatlanmasından ötürü turnuvadaki yerini alamayacak.

Veteran güreşçiler Öztürk ve Aras, Ocak ayından beri bu önemli organizasyonun hazırlıklarını sürdürdüklerini ve şampiyonluk için mindere çıkacakların söylediler.
Veteran güreşçilere başarılar dilen Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Metin Kaplan, “Ülkemizden ve birçok yabancı ülkeden 40 yaş üstündeki sporcuların katılacağı bu önemli organizasyonda ilimiz adına mindere çıkacak olan güreşçilerimize başarılar diliyorum. Geçtiğimiz yıl düzenlenen organizasyonda dünya ikincisi olan Kenan Bektaş hocamızın son antrenmanında oluşan sakatlığından dolayı katılmayacak olması nedeniyle üzüntü yaşadık. Kendisine acil şifalar diliyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim