10 takım 5’erli 2 gruba ayrılırken, ilk haftayı Yalova Şöhretler takımı ve Yalovagücü bay geçti. Organizasyonun ilk haftasında ki en farklı galibiyetini ise Fenerbahçe World aldı.  4. Yalova Group Veteranlar Turnuvasının ikinci hafta maçları ise 18 Temmuz Çarşamba ve 19 Temmuz Perşembe günleri oynanacak.

A Grubunun ilk haftasında Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü ile Çınarcık Belediyespor kozlarını paylaşırken, normal süresi 4-4 sona eren maçı konuk ekip penaltılarla 5-4 kazanmayı başardı. Grubun diğer maçında Fenerbahçe World ile Yalova Siirtliler Derneği karşı karşıya gelirken maçı ev sahibi ekip 8-3’lük skorla kazanmayı başardı.

B Grubu karşılaşmalarında ise Doğanspor ağırladığı Taşköprüspor’u 2-1’le geçerken, Trabzongücü ise rakibi Yalova Minibüsçüler Odası engelini 3-1’le aştı.

Organizasyonun ikinci haftasında A Grubunda Yalova Şöhretler takımıyla Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü, Çınarcık Belediyespor-Yalova Siirtliler Derneği karşılaşacak. B Grubunda ise Yalovagücü-Trabzongücü, Yalova Minibüsçüler Odası-Taşköprüspor kozlarını paylaşacak.

Editör: TE Bilişim