3. Yalova Group Veteranlar turnuvasında ikinci hafta heyecanı yaşanmaya başladı. A Grubu maçları kapsamında Yalova Minibüsçüler Odası ile Fatihspor ve Trabzongücü ile de Esenköy takımları kozlarını paylaştı.
Amatör Saha 1’de oynanan Yalova Minibüsçüler Odası ile Fatihspor karşılaşmasında futbolseverler birbirinden güzel tam 8 gol izledi. Amatör Saha 2’de oynanan karşılaşmada ise 2 gol ağlarla buluşurken, maçın bitimine saniyeler kala 2 kırmızı kartın çıkması dikkat çekti.
Yalova Minibüsçüler Odası ile Fatihspor maçı oldukça hareketli başladı. Dakikalar 4’ü gösterdiğinde konuk ekip Fatih Polat’ın golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden 4 dakika sonra ev sahibi ekip maçında yıldızı olacak isim olan Şevki Kurtul ile eşitliği sağladı. Fatihspor çok geçmeden ilk golün sahibi Fatih’le bir gol daha buldu ve 2-1 üstünlük sağladı. Maçta gol sağanağı devam ederken Minibüsçüler 13’de Şevki’nin golüyle skor tabelasına 2-2’lik beraberliği getirdi. Ancak maça iyi konsantre olan Fatihspor 28’de Çetin Sakallı’nın golüyle ilk yarıyı 3-2 üstün kapattı.
İkinci yarıda ise Yalova Minibüsçüler Odası fırtına gibi esti. Ev sahibi ekip 32, 34 ve 40. Dakikalarda Şevki Kurtul’un golleriyle maçtan 5-3 galip ayrıldı.
“2 gol ve 2 kırmızı çıktı”
A Grubunun diğer maçında geçen senin şampiyonu Trabzongücü ile de Esenköyspor puan savaşı verdi. Amatör Saha 2’de oynanan maçın ilk yarısını Bordo Mavililer 4. Dakikada Osman’ın golüyle 1-0 üstün kapattı. Trabzongücü ikinci yarının 40. Dakikasında İrfan’la bir gol daha bularak farkı 2’ye çıkarttı. Maçın bitimine 1 dakika kala ev sahibi ekipten Yıldıray, konuk ekipte ise Mustafa gördükleri kırmızı kartla cezalı duruma düştüler.

Editör: TE Bilişim