4 Mayısta start alacak 2. Olgunlar Ligi Futbol Turnuvasında gruplar ve fikstür belirlendi. Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından düzenlenecek organizasyona Yalova Group sponsorluk yapacak. 
A ve B olmak üzere 2 grupta oynanacak olan futbol organizasyonu 4 Mayıs'ta start alırken, birbirinden güçlü takımlar şampiyonluk için mücadele edecek.
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) İl Başkanlığı'nın organize ettiği Yalova Group 2. Olgunlar Ligi Futbol Turnuvasının fikstürü belli oldu. Önceki gün ASKF Toplantı Salonunda gerçekleşen buluşmada İl Başkanı Tamer Erbul ile organizasyonda sahne alacak takımların temsilcileri hazır bulundu. 4 Mayıs 2016 tarihinde başlayacak olan organizasyonun A Grubunda; Yalovaspor, Esenköyspor, Yeşilovaspor ve Yalova Minibüsçüler Odası, B Grubunda ise; Fenerbahçe Word, Trabzonspor, Taşköprüspor ile Siirtspor ekipleri sahne alacak. Takımlar 24 kişiden oluşacak ve evraklarını tamamlamayan ekipler asla katılım gösteremeyecek. Futbol organizasyonu 35 dakika üzerinden 2 devre oynanacak ve 3. hafta sürecek grup müsabakalarının ardından gruplarını ilk iki sırada bitiren takımlar çeyrek finale yükselecek. Çeyrek finalde A grubunun birincisi, B grubunun ikincisi ile, B grubunun birincisi ise A grubunun ikincisi ile çapraz eşleşme usulü karşı karşıya gelecek. organizasyonun ilk haftasında A grubunda Esenköyspor ile Yalovaspor, Yalova Minibüsçüler Odası ile Yeşilovaspor kozlarını paylaşırken, B grubunda ise Trabzonspor ile Taşköprüspor, Fenerbahçe Word ve Siirtspor ekipleri karşı karşıya gelecek.
Editör: TE Bilişim