Trabzongücü:1 Siirtspor:0
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından organize edilen ve Yalova Group’un sponsorluğunda yapılan 4. Veteranlar Ligi’nde şampiyonluğa ulaştı. Ahmet Saraç sahasında oynanan maçın 61. Dakikasında yaşanan olaylar sonrasında yarıda kalırken, Bordo Mavililer hükmen 3-0 galip ve şampiyon ilan edildi.
Şampiyon olan ekibe kupasını Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul ve Yalova Group firmasının sahibi işadamı Orbay Tuna verdi.
Yalova ASKF  4. Veteranlar Ligi’nin final maçı renkli görüntülerle başladı. Karşılaşma öncesinde şehitler uğruna saygı duruşunda bulunulurken, İstiklal Marşı söylendi. Ahmet Saraç sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere bitti.
İkinci yarıya atak başlayan Trabzongücü 54. Dakikada Taner Birinci’nin golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sadece 7 dakika sonra dakikalar 61’i gösterdiğinde Siirtspor, geliştirdiği gol bulurken, maçın hakemi İrfan Demir ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. Sinirlerine hakim olamayan Ahmet Erten, Demir’e tepki gösterdi. Bu olaya Siirtspor takımının tamamı artan tepkisi üzerine İrfan Demir ve yardımcıları soyunma odasının yolunu tuttu. Uzun uğraşların ardından maçın hakem triyosu sahaya dönmezken Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu yaşanan olaylar sonrasında maçın tatil olduğunu Trabzongücü’nün ise maçı hükmen 3-0 kazandığını ve şampiyon olduğunu açıkladı. 
Editör: TE Bilişim