VİP Atakent Çınarcık’ta Yaz Okulu’nun startını verdi

 

2012-2013 yılında Türkiye Bayan Basketbol 2. Liginde mücadele edecek VİP Atakent Hastanesi Yalova’da ilk Yaz Basketbol Okulunu Çınarcık’ta açtı. VİP Atakent Hastanesi Basketbol Okulları Koordinatörü Murat Yapıcı’nın ziyaret ettiği Basketbol Yaz Okulu Hüdaverdi Aydın İ.Ö.O. Spor Salonunda sporcular ilk antrenmanlarını yaptılar.

VİP Atakent Hastanesi Çınarcık Basketbol Yaz Okulu’nda antrenör olarak Firuzan Kınal İ.Ö.O. Beden Öğretmeni Mehmet Bilgin Yavuzer görev yapacak.

1.Dönem çalışmalar 12 Haziran, 12 Temmuz tarihlerinde, 2. Dönem çalışmalar ise 13 Temmuz, 13 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek.

1998-1999-2000, 2001-2002-2003 doğumlu kız ve erkeklerden oluşan Yaz Basketbol Okulunda basketbol sever minikler büyük ilgi gösterdiler.

Çalışmalar öncesinde sporcuları ve ailelerini bilgilendiren VİP Atakent Hastanesi Basketbol Okulları Koordinatörü Murat Yapıcı, “Kurs dönemleri sonunda başarılı olan basketbolcular kulübün alt yapı takımlarında yer alacaklar. Böylece 2012-2013 döneminde müsabakalara katılacaklar. Olanaklarımızı dahilinde sizlere en iyi şekilde basketbolu öğretmek arzusu içerisindeyiz” dedi.

Daha sonra VİP Atakent Hastanesi Çınarcık Basketbol Yaz Okulu’nda yer alan sporcular ilk çalışmalarını gerçekleştirdiler.

Editör: TE Bilişim