Sitede yer alan VİP Atakent Hastanesi takımı ile ilgili haberde “Kadınlar İkinci Ligi’nde mücadele etmeye hazırlanan Vip Atakent Hastanesi Gençlik Spor Kulübü transfer çalışmalarına ilk olarak teknik heyetinden başladı” denildi.

Haberin devamında ise belirten Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sponsor Başkanı Uz. Dr. Ali Övet ve Antrenör Murat Yapıcı’nın açıklamalarına verildi.

Vip Atakent Hastanesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Seda Çini ve sponsorlarını temsilen Dr. Ali Övet, Atakent Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şenol Özay düzenlenen imza töreninde bir araya geldiler. Açıklamalarda bulunan Dr. Ali Övet, çok heyecanlı olduklarını dile getirirken, “Yalovayı TKB2L’de temsil edecek olmaktan gurur duyuyoruz. Kente yeni bir heyecan getirmek ve Yalova halkıyla bütünleşen bir takım yaratmanın arzusu içindeyiz. Bu bağlamda daha önce bu liglerde antrenörlük ve alt yapı koordinatörü olarak bir çok başarıya imza atmış başarılı antrenör Murat Yapıcı ile 1 yıllık anlaşmaya vardık. Hocamızın tavsiyeleri doğrultusunda transfer çalışmalarımıza hemen başlıyoruz. Lige katılan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Antrenör Murat Yapıcı ise 10 yıl aradan sonra tekrar bayan basketboluna dönmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “İşimiz gerçekten kolay değil. Yeni oluşumlar her zaman sancılı olur. Önce kulübümüzün kurumsallaşma aşamasını halledip hemen alt yapısını oluşturmaya başlayacağız. 3 yıllık bir hedef oluşturduk. Kısa, orta ve uzun vade bütçemiz doğrultusunda hemen transferleri başlatıp, basketbol adına keyifli ve heyecanlı bir sezon geçirmeye hazırlanacağız. Tüm takımlara şimdiden başarılar dilerim” diye konuştu.

 

 

Editör: TE Bilişim