Türkiye Kadınlar Basketbol Ligindeki temsilcimiz Yalova VİP, kadrosuna Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nden Bahar Gökçeri’yi transfer etti. Galatasaray altyapısında yetişen ve Edremit Belediyesi Gürespor, Çankaya Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, İstanbulgücü formalarını da giyen 1986 doğumlu, 1.78 boyundaki forvet, 2016-2017 sezonunda 35 maçta forma giydi.
Corinne Costa ve Gülnur Akpınar’ı kadrosuna katan VİP’te Gökçeri üçüncü dış transfer oldu. Temsilcimiz iç transferde ise Banu Yıllar ve İrem Beriş’le anlaşma sağlarken, Nilay Aydoğan, Ece Gül Eldek ve Şeyma Kum’la yollarını ayırmıştı.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ile Yalova VİP karşısında iki maçta da oynayan Bahar Gökçeri, bu maçlarda toplam 25 sayı kaydetmişti.  TKBL’de 35 maç oynayan tecrübeli oyuncu, maç başına 32.3 dakika ortalama ile parkede kalırken, 10.2 sayı, 4.4 ribaunt ve 2.3 asist istatistikleri ile oynadı.
Yalova VİP Başkanı Murat Yapıcı,” Daha önce Galatasaray, Güre Belediyesi, Bodrumspor, Kocaelispor, Çankaya Üniversitesi ve İstanbulgücü takımlarında da forma giyen Bahar Gökçeri’yi kadromuza kattık. Kalitesi ile bize güç katacak” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim