Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde ki temsilcimiz Yalova VİP, Mersin Basketbol ile maçı hazırlıklarını sürdürüyor. İstanbul’da antrenmanlarını gerçekleştiren TKBL’deki ekibimiz İstanbul Olimpik Basket takımıyla hazırlık maçı yaptı. Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde ki rakibini Yalova’nın perileri 69-56 yenmeyi başardı.
Sezonun ilk haftasında deplasmanda İzmit Belediyespor’a 88-67 mağlup olan Yalova VİP, ikinci haftada ise evinde Mersin Basketbol ile yapacak. Caner Yıllar’ın ekibi antrenmanların yanı sıra hazırlık maçı yapmayı ihmal etmiyor.
İstanbul Ataşehir’de oynanan maçta KBBL ekibi İstanbul Olimpik Basket takımıyla karşılan VİP rakibini 69-56 yenmeyi başardı. Hazırlık maçında izinli olan Elif Çiğdem Anaç ve hasta olan Amerikalı oyuncu Corinne Lillie Costa forma giymedi. Başantrenör Caner Yıllar bu maçta az süre alan oyuncularına süre verirken, Banu Yıllar 13, Ülkü Tuncel 11, Yaren Akyıldız 11, Ülkü Tuncel 11, Gülnur Akpınar 9, Bahar Gökçeri 8, Tuğba Battal 7, İrem Beriş 3,  Nurçin Akşehir 3 ve Eda Tuncer 1 sayıyla oynadı. Yeni transfer Tuğba Gönen ise VİP formasıyla ilk maçına çıkarken 3 sayı ve 6 ribauntluk performans çizdi. 

Editör: TE Bilişim