Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Liginde ki ekibimiz Yalova VİP ve Türkiye Basketbol Liginde mücadele etmeye hazırlanan Yalova Group Belediyesporlu oyuncular 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak anlamlı mesaj verdiler.
Yeni sezon hazırlıklarını İstanbul’da sürdüren Yalova’nın perileri, Kartal Burak Anadolu Lisesi’nde yapacağı top antrenmanı öncesinde Türk bayrağı ile poz verdi. 90. Yıl Spor Salonunda top antrenmanlarına başlayan Yalova’nın dev adamları ise tam kadro olarak ellerinde Türk bayraklarıyla 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladılar.
Yalova VİP başantrenörü Caner Yıllar, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı gururla kutladık. Bu ülke için var gücüyle çalışan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmetle anıyoruz” şeklinde konuştu.
30 Ağustos Zafer Bayramı’nı gururla kutladıklarını belirten Yalova Group Belediyespor Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez,” Kahraman atalarımızdan aldığımız güçle, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün işaret ettiği çağdaş uygarlık yolunda kararlı bir şekilde ilerlemek ve ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarmak için birlik ve beraberlik içerisinde var gücümüzle çalışacağız” dedi.


Editör: TE Bilişim