2017-2018 sezonunda Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele edecek Yalova VİP başantrenörü Caner Yıllar ile yola devam edecek. 2 sezondur takımın başında olan deneyimli koç, 2015-2016 sezonunda ki başarısıyla dikkat çekmişti.
TKBL’de son iki sezondur bütçesine göre iyi işler çıkaran Yalova VİP’te tecrübeli koç Caner Yıllar ile sözleşme yenilendi.
Yalova’da iyi bir aile ortamında güzel işler yaptıklarını belirten Caner Yıllar, ”Yalova VİP’te son iki sezonda iyi işler yaptık. Bu süreçte Başkanımız ve çalıştığımız oyuncularımızın özverileri bizlerin TKBL’de kalıcı olmasına yardımcı oldu. Bu ligde kalıcı olup daha da önemli başarılar elde etme amacındayız.” dedi.
Başkan Murat Yapıcı ise Caner Yıllar ile yola devam edecek olmalarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, ”Caner Yıllar hocamız Türk basketbolunda kendini ispat etmiş ve son iki yılda ekibimizde başarıyla çalışmış bir isim. Kendisi ile beraber yürümeye devam edeceğiz. Yeni sezonda kendisine ve ekibimize başarılar diliyoruz” şeklinde konuştu.
Murat Yapıcı ayrıca yeni sezonda antrenmanlarını yine İstanbul’da yapacaklarını ifade etti.

 

Editör: TE Bilişim