2012-2013 sezonunda İstanbul Dizdar Spor Kulübü forması giyen 1986 doğumlu uzun forvet oyuncusu İstanbul ekibinde 9 maçta 4,4 sayı, 5,8 ribaunt ve 0,6 asist ortalamaları ile oynamıştı. Uzun pozisyonunda sıkıntı yaşayan Melis Eren’in uzun süreli sakatlığı sonrasında temsilcimiz Müyesser Ceyda Domaç ile anlaşma sağladı.

Uzun sorunu yaşadıklarını belirten Yalova VİP Gençlikspor antrenörü Murat Yapıcı,” Takımda uzun sorunu yaşıyorduk. Melis sakatlığı da buna eklenince uzun arayışı içine girdik. Son olarak Dizdar forması giyen Müyesser Ceyda Domaç ile anlaşma sağladık. Ceyda’nın uzun sorunumuzu çözeceğine inanıyorum” dedi.

Ceyda Domaç Kimdir?

İlkokul yıllarında basketbola Galatasaray Spor Kulübü ile adım atan Domaç 1994 yılında lisanslı olarak 8 yıl boyunca basketbol oynadı.

Ayrıca birçok yaş grubu ve okul kulüplerinde Türkiye, Avrupa Şampiyonluğu yaşamıştır. Başarılı performansı ona Genç Milli ve Üniversite Milli takımına taşıdı. Kariyeri boyunca Galatasaray, Enka, İstanbul Üniversitesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyespor, AGİAD, Edirnespor, İstanbul Dizdar Spor Kulüplerinde forma giydi. 1986 doğumlu deneyimli basketbolcu ayrıca Pilates ve Fitness konusunda uzmanlığı ile tanınıyor.

2012-2013 sezonunda İstanbul Dizdar Spor Kulübü’nde forma giyen Müyesser Ceyda Domaç, kulübün kapanmasının ardından basketbola ara verirken, 2014-2015 sezonunda Yalova VİP Gençlikspor ile parkelere geri dönecek.

 

Editör: TE Bilişim