Türkiye Kadınlar Basketbol Ligindeki temsilcimiz Yalova VİP, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nden transfer yaptı. Yabancı hakkını Corinne Lillie Costa’dan kullanan VİP Adana ASKİ’den Gülnur Akpınar’ı kadrosuna kattı.
İç transferde Banu Yıllar ve İrem Beriş’le anlaşan Yalova VİP, aynı anda dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Başantrenör Caner Yıllar’ın doğrultusunda transfer hamlelerini yapan Yalova VİP, peş peşe anlaştığı iki oyuncu ile dikkat çekti.
VİP’in son transferi geçtiğimiz sezon Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Adana Aski Spor Kulübü'nde yer alan Gülnur Akpınar oldu.
1990 doğumlu, 1.73 boyunda olan ve oyun kurucu olan Akpınar, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın yanı sıra Kocaelispor, TED Ankara Kolejliler, Çankaya Üniversitesi, Edremit Belediyesi Gürespor ve Ekiz Yumurta Foça Basketbol takımlarında oynadı.
Yalova VİP Başkanı Murat Yapıcı,” Transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Önce Corinne Lillie Costa ardından Gülnur Akpınar ile anlaşma sağladık. Yavaş yavaş kadromuz şekilleniyor. Önümüzdeki günlerde diğer transferlerimizi de bitirip kamuoyuyla paylaşacağız” dedi. 

Editör: TE Bilişim