Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde play-off serisi sona ererken, OGM Orman Gençlik ve Beckerspor adlarını Bilyoner.Com Kadınlar Basketbol Ligi’ne yazdırdı. Ankara ve İzmir ekiplerine ilk tebrik aynı ligde yer alan temsilcimiz Yalova VİP’ten geldi.
TKBL’nin play-off final grubunda Kırçiçeği Bodrumspor, Çankaya Üniversitesi, Bornova Beckerspor ve OGM Orman Gençlik mücadele etti. Oynanan müsabakaların ardından 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Ankara ekibi OGM Orman Gençlik şampiyon olurken, normal sezonu ilk sırada bitiren İzmir temsilcisi Bornova Beckerspor ise yine aynı galibiyet ve mağlubiyet ile averaj farkıyla Bilyoner.Com Kadınlar Basketbol Ligi’ne yükselme başarısı gösterdi.
Yalova VİP Başkanı Murat Yapıcı,” Bu sezon bizle birlikte Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde mücadele eden ve adlarını Bilyoner.Com Kadınlar Basketbol Ligi’ne yazdıran Ormanspor’u ve Bornova Beckerspor’u tebrik ediyoruz. Önümüzdeki sezon süper ligde yer alacak her iki rakibimiz yaptıkları yatırım ile hak ettiler. 2 takımın başarılarının devamını ve kalıcı olmasını diliyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim