Sponsorluğunu AKKÖK Holdingin yaptığı Yalova Ortopedikler Spor Kulübü ilk transferini gerçekleştirdi. Garanti Bankası Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’nde mücadele edecek temsilcimiz Bosna Hersekli 26 yaşındaki basketbolcu Vlado Svraka’yı kadrosuna kattı.
Bu sezon hem Lig hem de Avrupa kupalarında ilimizi ve ülkemizi temsil edecek Yalova ekibi, yeni sezon öncesi ilk transferini gerçekleştirdi.
Bosna Hersek Süper Ligi takımlarından Tabu Canto takımında forma giyen 26 yaşındaki yıldız oyuncu Vlado Svraka, 2016-2017 sezonunda YOSK forması giyecek. Forvet pozisyonundaki yıldız oyuncu, Yalova’ya gelerek takım arkadaşlarıyla tanıştı ve ilk antrenmanını yaptı.
YOSK Başkanı Alpaslan Erkoç, “Yeni sezon için ilk transferimizi yaptık. Bosna Hersek Süper Ligi ekiplerinden Tabu Canto takımında forma giyen 26 yaşındaki forvet Vlado Svraka’yı kadromuza kattık. Yeni transferimizin takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah hem lig hem de Avrupa kupalarında ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Vlado Svraka’ya bizi tercih ettiği için teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Editör: TE Bilişim