Yalova’da devam eden Okul Sporları organizasyonları kapsamında Genç Erkek-Bayan A Voleybol maçları sona erdi. Yalova Atatürk Spor Salonunda yapılan müsabakalarda hem erkeklerde hem bayanlarda 8’er lise mücadele etti.
Kıran kırana geçen maçların ardından erkeklerde Yalova Anadolu Lisesi’ni 3-2’lik skorla mağlup eden Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi şampiyon oldu. Bayanlarda ise tie-break seti sonrasında Yalova Anadolu Lisesi’ni 3-2 yenen Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi şampiyonluk kupasını müzesine götürdü.
Erkeklerde ikincilik Yalova Anadolu Lisesi’nin, üçüncülük ise Prof. Dr. Necmettin Erbakan Sosyal Bilimler Lisesi’nin oldu. Dördüncü sırada ise Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi yer aldı. Kızlarda yine ikincilik kupası Yalova Anadolu Lisesi’nin oldu. Bu kategoride üçüncü Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi’nin, dördüncülük ise Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi’nin oldu. Erkeklerde ve bayanlarda birinci olan Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi ilimizi grup maçlarında temsil edecek.

Editör: TE Bilişim