Maçların ardından yapılan kupa töreni ile dereceye giren okullar kupa sevincini yaşadılar.

Büyük heyecana sahne olan final müsabakalarının ardından erkeklerde Yalova Anadolu Lisesi şampiyon olurken,  Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci oldu. Genç kızlarda ise Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi birinci oldu. Yalova Anadolu Lisesi ikinci olduğu müsabakada Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi üçüncü, Özel Doğa Koleji de dördüncülük elde etti.
Kızlar kategorisinde birinciliği kazanan Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi’ne kupasını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, ikinci olan Yalova Anadolu Lisesi’ne Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Zekeriya Eşkikara, üçüncülük basamağında yer alan Çiftlikköy Atatürk Anadolu Lisesi Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi Müdürü Sedat Oymak ve dördüncü olan Özel Doğa Koleji’ne ise Okul Sporları Federasyonu İl Temsilcisi Orçun Ayrım takdim etti.

Erkeklerde şampiyon olan Yalova Anadolu Lisesi’ne kupasını Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Sorumlusu Şafak Baş verirken ikinci olan Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne Ulusal Voleybol Hakemi Gökalp Karagöl takdim etti.

Erkeklerde şampiyon olan Yalova Anadolu Lisesi ile kızlarda mutlu sona ulaşan Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi, Yalova’yı Türkiye Şampiyonası Bölge Elemelerinde temsil etmeye hak kazandı.

Editör: TE Bilişim