Türkiye Wushu Fung-Fu Federasyonunun 2018 faaliyetleri içerisinde yer alan Türkiye Minikler-Yıldızlar-Gençler ve Büyükler Bay-Bayan Sanda ve Taolu Şehit Muhammed Oğuz Kılınç Wushu turnuvasına Antalya ev sahipliği yapacak. Türkiye’nin en iyi sporcularının tatamiye çıkacağı önemli şampiyonada ilimizi ise 20 sporcu temsil edecek.
Pgs Hotels Kremlin Palace’da yapılacak dev organizasyonda 4 Şubat Pazar günü teknik toplantının ardından 14 Şubat 2018 tarihine kadar önce minikler ve yıldızlar ardından gençler ve son olarak ise büyükler şampiyonaları gerçekleştirilecek.
Yalova kafilesine Ali Kanberoğlu başkanlık ederken, Büşra Büyükakyüz ve Cihan Aydoğmuş antrenörlük görevini üstlenecek. Sporcularımız Kader Yıldız, Hacer Küçükekiciler, Goncagül Kılıç,  Alihan Pezük, Alihan Akkuş, Mehmet Akkuş, İsmail Mutlu, Şeref Özbay, Berkan Doğan, Alpaslan Yöndem, Serdar Şirin, Erçin Şirin, Kudret Uzundiz, Gözdenur Avcı, Hamza Er, Sezgin Altınel, Necmettin Taha Kasım, Atakan Kolaçan ve Umut Yılmaz madalya arayacak.

Muay Thai, Wushu, Kick Boks  İl Temsilcisi Ali Kanberoğlu, "Şampiyonaya yoğun antrenmanlar ile hazırlandık, inancımız tam hedefimiz madalya inşaallah muvaffak oluruz " dedi

Editör: TE Bilişim