Taşköprüspor:0 Yenimahallespor:9
Süper Amatör Kümenin 5. Haftasında ligin iki yeni takımı Taşköprüspor ile Yenimahallespor kozlarını paylaştı. Taşköprü sahasında oynanan ve Yağız’ın 3 gol ve 3 asistle şov yaptığı maçı Termal ekibi 9-0 gibi farklı skorla kazanmayı başardı. Ev sahibi ekip ise oynadığı son 3 maçta kalesinde tam 24 gol gördü.
Maçın ilk santrasıyla birlikte atağa kalkan Yenimahallespor 5. Dakikada Çadlı oyuncusu Bechir ile 1-0 öne geçti. Erken gelen gol adeta farklı galibiyetinde habercisi oldu. Konuk ekipte Yağız 17’de farkı 2’ye çıkartırken, ilk yarının da skorunu belirledi. Taşköprüspor’un 30. Dakikada kullandığı penaltı atışını ise Yenimahallespor kalecisi Erhan gole izin vermedi.
İkinci yarıya da yüksek tempoda başlayan Yenimahallespor’da 50 ve 55’te Yağız peş peşe attığı gollerle hat-trick yaptı ve skoru 4-0’a taşıdı. Rakip kalede adeta şov yapan Termal ekibi 65. Dakikada Muhammed, 70’de gol perdesini açan Bechir, 78’de Gökhan, 85’de Bechir ve 90’da da Metin’le goller daha bularak sahadan 9-0 gibi farklı skorla galip ayrıldı.

Editör: TE Bilişim