2017-2018 sezonunda Tekirdağ’da oynanan Okullar Arası Gençler Masa Tenisi Grup Müsabakaları sonrasında Yalova Anadolu Lisesi ikinci olarak Türkiye Şampiyonası biletini kaptı. erkeklerde 12 takım 50 sporcu, kızlarda 10 takım 40 sporcunun katılımı ile Atatürk Spor Salonunda ödül töreni ile son buldu.
Yalova Anadolu Lisesi grup maçlarında Çankkale, Edirne ve Ankara’yı 3-0, ardından ikinci turda Kocaeli’ni 3-1 yarı finalde ise İstanbul’u 3-0 yenerek finale yükseldi. Finalde ev sahibi Tekirdağ’a yenilmesine karşın Yalova Aandolu Lisesi ilk 3’e girdiği için 23-25 Şubat 2018 tarihinde Nevşehir-Ürgüp’te gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonasında katılma hakkı elde etti.
Tekirdağ’da dereceye giren okulların madalya ve başarı belgeleri  Tekirdağ Masa Tenisi İl Temsilcisi Ferit Gökçe, Tekirdağ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Antrenörü Oktay Akyel takdim etti.
Yalova Anadolu Lisesi Beden eğitimi öğretmenleri Ürgüp’te yapılacak Türkiye finallerinde diğer ilimizi temsil edecek olan Bahçeşehir Anadolu Lisesi ile Yalova finali yaşatacaklarını belirttiler.

Editör: TE Bilişim