Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, 18-19 Haziran tarihleri arasında U-10 ve U-12 yaş grupları için turnuva düzenleyecek. Türkiye’nin önemli kulüplerinin altyapı takımlarının katılacağı organizasyonda Yalova karmasının yanı sıra Güneşspor, Acarspor, Bahçelievlerspor, Yalovagücü ve Trabzongücü takımları yer alacak.
Ahmet Saraç ve Amatör Saha 2’de oynanacak maçlarda Beşiktaş, Fenerbahçe ve Altınordu gibi Türkiye’nin önemli kulüplerinin yanı sıra Kütahya Termik, İstanbul Kartalspor, İstanbul Çağrım Marmara, İstanbul Başakşehir, İstanbul Damlaspor, Bursa Arabayatağı, Ankara Kızılcahamam, Bursa Çalı, Karamürsel İdmanyurdu, Bursa Componante, İstanbul Yeniköyspor, İstanbul Esenkler Kulüp Atletik, Kahramanmaraşspor,  Manisa Salihlispor , Kocaeli Yenikandıraspor,  Antalya Gençlerbirliği, Konya Kasırgaspor, İstanbul H. Taştepespor, İstanbul Sinopspor, İnegöl Kafkasgücü, Gölcük Karması, İstanbul Avcılar 1903, İstanbul Göktürksaray, Tekirdağ Çorlu Fener, İstanbul Beylikgücü, İstanbul Bahçeşehir, İstanbul Bahçeşehir Gençlik 2014, İstanbul Beykent, İstanbul Büyükçekmece GSİM, İstanbul Eroğluspor, İstanbul Barışpor, İstanbul Esenler, İFA Spor, İstanbul Gerçek Kuzey takımlarının U-10 ve U-12 takımları mücadele edecek. 
Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul,” Tüm futbol severleri bu organizasyona davet ediyorum. Şölen havasında geçecek bu turnuvada Yalova önemli kazanımlar elde edecek” dedi. 
Editör: TE Bilişim