Uzun yıllardır Yalovaspor’un maçlarına ev sahipliği yapan Yalova Atatürk Stadyumu’nu bu sezon büyük bir tehlike bekliyor.  Yalova Group Tayfun Erbul Süper Amatör Kümede mücadele edecek Yeşil Kırmızılıların yanı sıra 2017-2018 sezonunda Spor Toto Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz Kadıköyspor ve TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Orhangazi Belediyespor’da iç saha maçlarını Atatürk Stadyumu’nda oynayacak.
Çim ömrünü tamamlamasına karşın halen birçok maça ev sahipliği yapan stadyumda geçen hafta Orhangazi Belediyespor ile Manisa Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelmişti. Bu hafta sonunda ise BAL’daki temsilcimiz Kadıköyspor ise Atatürk Stadyumunda Uzunköprüspor’u ağırlayacak.
14-15 Ekim 2017 tarihinde başlayacak Yalova Group Tayfun Erbul Süper Amatör Kümede ise Yalovaspor ilk hafta evinde Acarspor’u ağırlayacak. Bu karşılaşmaya da Yalova Atatürk Stadyumu ev sahipliği yapacak.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personelinin sıkı çalışma ve çabasıyla hala hizmet veren Yalova Atatürk Stadyumu çimlerinin Yalovaspor, Kadıköyspor ve Orhangazi Belediyespor’un 2017-2018 sezonunda oynayacağı maçlarda nasıl sonuçlar doğuracağı ise şimdiden merak konusu olmaya başladı. 

Editör: TE Bilişim