Müsabakalara Çiğdem Köse, Ece Haraç, Aybala Koçal ve Gözde Göksal  ile katılan Yalova Bahçeşehir Koleji, gurubunda oynadığı Çanakkale Şemsettin Fatma Çamoğlu Ortaokulu’nu 3-0, Sakarya Selçukbey  Ortaokulu’nu 3-0 ve Karabük Eskipazar Ortaokulu’nu 3-0 yenerek gurubundan 1. sırada çıktı ve ilk 8’e kaldı.

Eleme maçlarında Sinop Kabalı Ortaokulu’nu 3-0, Kocaeli Özel Conk Bayırı Ortaokulu’nu  3-0 ve yarı finalde Zonguldak Yayla Ortaokulu’nu 3-0 yenen Yalova Bahçeşehir’in raketleri finalde Kocaeli Özel Conk Bayırı Ortaokulu’nu 3-1 yenerek Bölge Şampiyonu oldu ve Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazandı.

16 erkek ve 16 bayan takımın mücadele ettiği şampiyona 3 gün sürdü. Türkiye genelinde 6 bölgede yapılan maçlar sonucunda her bölgede ilk 3’e giren takımlar Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etti.

Masa Tenisi Antrenörü Bayramali Yıldız yaptığı açıklamada, “Bu sene de Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele edeceğiz. Türkiye Şampiyonu olan Liseler Masa Tenisi takımımızın ardından,  8-10 Nisan 2015 tarihlerinde Malatya ilinde yapılacak olan Ortaokullar kategorisinde de bayan raketlerimizle şampiyonluğa oynayacağız. Bizlere destek olan Yalova Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanımız Mesut Acar’a teşekkür ederiz” dedi.

Editör: TE Bilişim