Yıldırımspor maçının son 5 dakikasına 8 sayı önde girdiklerini ifade eden Oğuz, faul problemleri ve basit top kayıpları sonrasında İstanbul ekibine 2 sayı mağlup olduklarını dile getirdi.

İstanbul Yıldırımspor karşısında ilk kez tam kadro mücadele edebildiklerini ifade eden Yalova Belediyesi Basketbol A takımı antrenörü Dağhan Oğuz,” Yıldırımspor karşısında ilk kez tam kadro çıktık. Bu maçta yeni transferlerimizde oynama şansı buldular. O maçta faul problemi baş gösterdi. Bu sorun sonrasında bench’ten gelen oyuncularda yeteri katkıyı sağlayamadılar. Saten bench’te ki oyuncularımız alt yapımızdan bu sezon A takıma çıkan genç oyuncular. Buna rağmen karşılaşmanın son 5 dakikasına 8 sayı önde girmeyi başardık.

Tolga’nın 5 faulle oyun dışı kalması hem moralimizi hem de planlarımızı bozdu. Bununla birlikte basit top kayıpları yapmaya başladık. Bunun neticesinde rakibimiz geriden gelerek farkı kapattı ve öne geçti. Bizim için önemli olan takımımızın geride iken iyi reaksiyon alarak oyundan kopmaması ve son saniyeye kadar mücadele etmesidir. Zaten müsabaka son topa kaldı ancak biz bunu değerlendiremedik. Sonrasında maçın kasedini tekrar tekrar oyuncularımla izledik. Hatalarımızı gördük. Bu hatalarımızı Gücümspor karşısında yapmayacağız. Gemlik’te oynayacağımız Gücümspor maçı hazırlıklarımızı yine tam kadro sürdürüyoruz. Bu maçı kazanmak istiyoruz” dedi.

Yeni transferlerden de oldukça memnun olduğunu belirten genç antrenör, “ Pivot mevkiinde oynayan İbrahim ilk kez takımla bir araya gelmesine karşın 21 sayı ve 16 ribaund ile oynadı. Diğer yeni transferlerimizde oldukça iyi performans gösterdiler. Yaşadığımız ufak tefek uyum sorunlarını aştığımızda çok iyi bir takım olacağız ve art arda galibiyet serileri elde edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim